Slett Tuned-kontoen din
Du kan når som helst slette kontoen din og dataene som hører til den. Slettingen er permanent og kan ikke angres.
I appen
- Åpne Tuned og trykk på profilen din øverst til høyre.
- Gå til Innstillinger og så Konto.
- Under Dataene dine trykker du på Slett konto.
- Bekreft. Kontoen din og dataene slettes med én gang.
På e-post
Hvis du ikke kan åpne appen, send en e-post til support@tunedremote.download fra adressen som er knyttet til kontoen din, eller gi oss nok opplysninger til å finne kontoen, så sletter vi den innen 30 dager.
Dette blir slettet
- Kontoen din og innloggingsnøklene.
- Profilene dine, ønskelisten, påminnelsene og visningshistorikken.
- Rommene dine og TV-ene du har paret.
- Husstanden din, hvis du er det eneste medlemmet. En delt husstand fortsetter å virke for de andre, og eierskapet går over til et annet medlem.
Sikkerhetskopiene av databasen vår lagres i opptil 14 dager, så slettede data kan bli liggende i en sikkerhetskopi til den utløper. Sikkerhetskopiene brukes bare til å gjenopprette tjenesten.
Abonnementer
En betalt plan faktureres av Google Play eller App Store, ikke av Tuned. Å slette kontoen avslutter ikke abonnementet, så avslutt det i butikken først: Åpne Google Play eller App Store, gå til Abonnementer og velg Tuned.
Les mer i personvernerklæringen vår (på engelsk).