Radera ditt Tuned-konto

Du kan när som helst radera ditt konto och de data som hör till det. Raderingen är permanent och kan inte ångras.

I appen

  1. Öppna Tuned och tryck på din profil uppe till höger.
  2. Gå till Inställningar och sedan Konto.
  3. Under Dina data trycker du på Radera konto.
  4. Bekräfta. Ditt konto och dess data raderas direkt.

Via e-post

Om du inte kan öppna appen, mejla support@tunedremote.download från adressen som hör till ditt konto, eller ge oss tillräckligt med uppgifter för att identifiera kontot, så raderar vi det inom 30 dagar.

Det här raderas

  • Ditt konto och dina inloggningsnycklar.
  • Dina profiler, din bevakningslista, dina påminnelser och din tittarhistorik.
  • Dina rum och parkopplade TV-apparater.
  • Ditt hushåll, om du är dess enda medlem. Ett delat hushåll fortsätter att fungera för de andra, och ägarskapet går över till en annan medlem.

Våra databassäkerhetskopior sparas i upp till 14 dagar, så raderade data kan finnas kvar i en säkerhetskopia tills den löper ut. Säkerhetskopiorna används bara för att återställa tjänsten.

Abonnemang

En betald plan debiteras via Google Play eller App Store, inte av Tuned. Att radera kontot avslutar den inte, så avsluta abonnemanget i butiken först: öppna Play Store eller App Store, gå till Prenumerationer och välj Tuned.

Mer i vår integritetspolicy (på engelska).